1. – 5. Januar: Udstilling i Konservesgården – Anders W.Ø. Larsen

0
38

Tidspunkt: kl. 11.00 – 16.00

De ukendte dimensioners katograf. Udstilling fra 28. september 2024 – 5. januar 2025.

Kunstforeningen for Faaborg og Omegn viser et udvalg af værker af Anders W. Ø. Larsen. Fernisering 28. september kl. 12.

Kunstneren præsenteres således af Lucas Haberkorn, Museum Jorn:
Anders W. Ø. Larsens kunst omkredser spørgsmål om kosmisk spiritualitet og eksistens. Hans billeder giver udtryk på en æstetisk søgen efter hvordan vi opfatter filosofiske begreber som (under)bevidsthed, tilstedeværelse, realitet og det overnaturlige. I sin kunst opererer kunstneren i høj grad med visuelle konceptioner af det transcendente, det hinsides og det ukendte. Svævende ornamenter, der er præget af organiske eller geologiske strukturer, vibrerer mellem tyngdekræfterne i Larsens grænseløse billeduniverser og skaber forbindelse til det liv og den verden vi er mere fortrolige med.

Anders W. Ø. Larsens meditative kunst sigter efter en symbiose mellem den kropslige og åndelige bevidsthed, med henblik på at fremme nye erkendelser om os selv, den verden vi lever i og de dimensioner vi endnu ikke har opnået. Kunstneren berører med sine værker det unormale, uforklarlige og endnu ikke kortlagte – og præcis derfor har Anders W. Ø. Larsens kunst sin berettigelse. Kun i omfavnelsen af det ubegribelige ligger muligheden for erkendelsen!


Anders W. Ø. Larsen (f. 1974) er uddannet ved Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2004. Han har modtaget legater fra bl.a. Statens Kunstfond, og har udstillet på en lang række danske og internationale gallerier. Læs mere på awol.dk

faaborgkunst.dk

(Udstillingen følger Faaborg Museums åbningstider)

Sted: Konservesgården via Faaborg Museum, Grønnegade 75, 5600 Faaborg